Огляд косметики PRORASO

Огляд косметики PRORASO

Більшість чоловіків вважають, що досить просто не голитись, і з часом виросте добра охайна борода. Але якщо відрощувати бороду, не займаючись нею, ми отримаємо від сили кошлатий кущ. Тому рослинності на обличчі потрібен грамотний догляд. Працюючи давно у цій сфері, ми переконалися, що в звичайному магазині досить складно придбати якісну чоловічу косметику. 

Косметика Proraso – одна з небагатьох торгових марок, що спеціалізуються виключно на засобах для гоління та догляду за бородою. Це робить її популярною й серед чоловіків, які самостійно піклуються про свою зовнішність, й серед професіональних стилістів, які працюють у барбершопах Львова.  

Proraso відрізняється тим, що бере не кількістю різновидів продукції, а її якістю. Це креми, мило та піна для бриття, лосьйони, бальзами, спеціальні засоби для бороди та заживляючи гелі. Всі засоби розподілені за типами шкіри, мають оригінальну формулу та виготовляються виключно з натуральних інгредієнтів рослинного походження.

Косметика для справжніх чоловіків Proraso: історія бренду

Коріння бренду Proraso йдуть з далекого 1908 року, коли енергійний італієць Людовіко Мартеллі заснував компанію з реалізації засобів для гоління, що виготовляються за перевіреним сімейними рецептами. З того часу змінилося вже кілька поколінь Мартеллі. Компанія вийшла за межі рідної Флоренції, стала популярною у всій Італії, а згодом потрапила й на світовий ринок. 

Головною місією компанії стало неухильне дотримання основних принципів:

  • Використання виключно природних компонентів;
  • Жодних наукових тестувань на тваринах;
  • Повага традицій класичного гоління.

Саме це сформувало у споживачів образ надійного бренду, який заслуговує довіри й гарантує безкомпромісну якість чоловічої косметики для гоління за відносно помірну ціну.

Базові колекції продукції Proraso

У нашій чоловічій перукарні торгова марка Proraso представлена п’ятьма різними за способом впливу, запаху, методу нанесення й колірному оформленню лінійками:

  • Зелена лінія – основна класична колекція зі звичним чоловічим холодно-ментоловим запахом, найбільш універсальна в застосуванні. Містить евкаліптову олію для очищення й тонізації шкіри та ментол, що надає освіжаючий й заживляючий ефект.
  • Синя – зволожуюча лінія. Ідеально підходить для любителів щільного контактного гоління. Рекомендується для користувачів небезпечних бритв. Містить вітамін Є, екстракти лакриці та алое, що забезпечують заспокійливий й освіжаючий ефект.
  • Червона лінія рекомендується власникам жорсткої щетини. Містить масло насіння дерева ши, яке пом’якшує шкіру та надає їй еластичності. Масло сандалового дерева має заспокійливу властивість. Для м’якості гоління тут введений гліцерин. А кокосове масло живить шкіру й підсилює всі перераховані вище дії. Таким чином, багата формула червоної лінії допомагає досягти чистого й глибокого гоління з бонусним ефектом живлення та відновлення для дуже сухих типів шкіри.
  • Біла лінія була розроблена для чоловіків з надзвичайно чутливою шкірою. Засоби з фруктовим яблучно-лаймовим ароматом містять екстракти зеленого чаю, вівса й чебрецю. Лосьйони та креми білої лінійки знімають свербіж, пом’якшують й заспокоюють шкіру, а так само захищають її від мікропорізів.
    Жовта лінія – поживна. Містить какао-масло, масло макадамії й масло ши, які забезпечують захисні та регенеруючі функції. На даний момент жовта лінія представлена тільки піною для гоління. Але який вражаючий ефект вашій шкірі!

Продукція Proraso – справжня італійська легенда для тих, хто любить ґрунтовність й сталість!